ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εταιρία διαθέτει εργαστήρια ασφαλή και άρτια εξοπλισμένα, με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα ελέγχου και επισκευής, ώστε οι συσκευές να επιστρέφονται στους πελάτες μας απόλυτα ασφαλείς, τέλειες λειτουργικά αλλά και αισθητικά.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας αποτελείται από πτυχιούχους τεχνικούς, άρτια καταρτισμένους και εκπαιδευμένους στα πρεσοσυστήματα, πρέσες, σκούπες και γενικά ηλεκτρικές συσκευές που εμπορεύεται και διαθέτει στην Ελληνική αγορά η εταιρία ΒΑΣΙΛΗΑΣ Α.Ε.

Το προσωπικό της υποδοχής, με διακριτική ευγένεια, σας ενημερώνει με συνέπεια και υπευθυνότητα σχετικά με τον χρόνο και το κόστος της επισκευής σας, όταν αυτή βρίσκεται εκτός εγγύησης.

Όλα αυτά λειτουργούν ιδανικά κάτω από την επίβλεψη του Χρήστου Μπιτζιλή, του ανθρώπου που διαθέτει συσσωρευμένη εμπειρία στον χώρο της επισκευής ηλεκτρικών από το 1985, εξειδικεύθηκε στα πρεσοσυστήματα, πρέσες και σκούπες και διετέλεσε προϊστάμενος σέρβις Βόρειας Ελλάδας στην εταιρία ΒΑΣΙΛΗΑΣ Α.Ε. από το 1994.

Service Μπιτζιλής
Μπιτζιλής Service

Είμαστε υπεύθυνοι και σίγουροι για την άριστη ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σε εσάς, τους πελάτες μας. Η μεγάλη αυτή οργανωτικότητα, εμπειρία και τεχνική κατάρτιση σχετικά με το αντικείμενο της επισκευής των ηλεκτρικών συσκευών, έκαναν την εταιρία ΒΑΣΙΛΗΑΣ Α.Ε. από το 2005, να εμπιστευθεί απόλυτα και να αναθέσει την τεχνική υποστήριξη όλων των συσκευών που εισάγει και διαθέτει στην ελληνική αγορά για την περιοχή της Βόρειας Ελλάδας, στην επιχείρηση του Χρήστου Μπιτζιλή.

service μπιτζιλής